Om oss

Obs! Sidan är uppdaterad med ny prissättning.

Poeten på hörnet är en ”gör det själv-lokal” som du kan hyra för att arrangera evenemang, boksläpp, föreläsning, skrivarcirkel med mera.

Det innebär att du hämtar ut en nyckel av oss och själv ställer i ordning lokalen som du vill ha den samt sköter inköp av det du vill bjuda på.

Är du t ex artist eller författare som letar efter ett arvoderat framträdande är det bättre att du söker dig någon annanstans eller hittar utomstående finansiering. För dig som själv vill dra ihop något är det däremot rätt lokal.

I lokalen finns toalett, kylskåp, pentry med utrustning, samt tillgång till projektor, filmduk, förstärkare och mikrofoner. Vi har även en scen och strålkastare.

Tillgänglighet: Vi har en portabel rullstolsramp som klarar belastning på upp till 272 kg. Lokalens toalett är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad.

Bokning

Pris per dag är 1500 kr. Genom samarbete med ABF kan medlemmar i Författarcentrum Syd hyra lokalen för 500 kr.

Poeten har stängt under juli och augusti samt över jul och nyår.

Titta i kalendern för att se om datumet du söker är ledigt.

Den som behöver assistans med ljud och ljus samt att ställa i ordning lokalen kan boka hjälp för 650 kr (plus moms). Kontakta tekniker på: arrurru@gmail.com

Bokningsförfrågningar skickas till poetenpahornet@forfattarcentrum.se

Vi finns också på facebook! www.facebook.com/poetenpahornet

Adress: Södra Förstadsgatan 65 B, 214 20 Malmö.

Välkomna, önskar vi som ligger bakom detta projekt: Författarcentrum Syd och Mazettis Blandning AB (författaren Katarina Mazetti) med stöd av ABF Malmö och Malmö Stad.

Created with The GIMPkmazetti005

mlogo_staende_250pxABF

 

 

En reaktion på “Om oss

  1. Pingback: Poeten på hörnet – Forfattarcentrum

Kommentarer inaktiverade.