Om oss

Poeten på hörnet är en ”gör det själv-lokal” som du kan hyra för att arrangera evenemang, boksläpp, föreläsning, skrivarcirkel med mera.

Det innebär att du hämtar ut en nyckel av oss och själv ställer i ordning lokalen som du vill ha den samt sköter inköp av det du vill bjuda på.

Är du t ex artist eller författare som letar efter ett arvoderat framträdande är det bättre att du söker dig någon annanstans eller hittar utomstående finansiering. För dig som själv vill dra ihop något är det däremot rätt lokal.

I lokalen finns toalett, kylskåp, pentry med utrustning, samt tillgång till projektor, filmduk, förstärkare och mikrofoner. Vi har även en scen och strålkastare.

Tillgänglighet: Vi har en portabel rullstolsramp som klarar belastning på upp till 272 kg. Lokalens toalett är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad.

Bokning

Du kan boka datum till och med den 30:e november samt från mitten av januari. Poeten kan inte bokas för datum i december eller början av januari. Vi har stängt under juli och augusti.

Pris per dag för kulturföreningar samt privatpersoner är 1000 kr, och för företag 1500 kr. Genom samarbete med ABF kan medlemmar i Författarcentrum Syd låna lokalen gratis.

Den som behöver assistans med ljud och ljus samt att ställa i ordning lokalen kan boka hjälp för 650 kr (plus moms). Kontakta tekniker på: arrurru@gmail.com

Bokningsförfrågningar skickas till poetenpahornet@forfattarcentrum.se

Bokningsansvarig: Henrik Johansson.

Vi finns också på facebook! www.facebook.com/poetenpahornet

Adress: Södra Förstadsgatan 65 B, 214 20 Malmö.

Välkomna, önskar vi som ligger bakom detta projekt: Författarcentrum Syd och Mazettis Blandning AB (författaren Katarina Mazetti) med stöd av ABF Malmö och Malmö Stad.

Created with The GIMPkmazetti005

mlogo_staende_250pxABF

 

 

En reaktion på “Om oss

  1. Pingback: Poeten på hörnet – Forfattarcentrum

Kommentarer inaktiverade.